2019 si povestile lui

Cand stau sa ma gandesc, anul 2019 mi-a adus pana acum multe schimbari pozitive in plan profesional. Am finalizat cursul de formare in psihoterapie experientiala si a unificarii centrata pe adult-copil-cuplu-familie din cadrul scolii SPER si am devenit astfel psihoterapeut recunoscut de Colegiul Psihologilor.

Mi-am mutat cabinetul intr-o locatie superioara ca spatiu, calitate si profesionalism, pe care o ador atat eu cat si clientii mei care se refera la ea ca fiind o „oaza”.

De la inceputul anului s-a deschis colaborarea cu Centrul MentalArt si, odata cu ea, si oportunitatea de a sustine cursuri cu obiectivul principal de a dezvolta perspective noi, de a oferi inspiratie si incurajare pentru a face lucurile altfel, cu blandete si respect pentru natura umana.

Din luna Aprilie fac echipa cu medicii si personalul clinicii Profidiab pentru a oferi pacientilor diabetici cea mai buna asistenta psihologica pentru problemele cu care se confrunta. Primesc din ce in ce mai multe cazuri, lucru care ma solicita intr-un mod foarte fain, stimulant, fascinant.

Imi sunt recunoscatoare pentru toate oportunitatile pe care mi le-am creat și/sau explorat si care imi permit acum sa am timp de studiu, de terapia mea personala, de orele de supervizare si perfectionare ca specialist, de pregatit cursuri si de copt idei.

Toate astea au venit insa si cu un cost – inchierea activitatii mele din cadrul Liceului Teoretic National. Dupa doi ani de cunoscut copii minunati, de provocari, de zambete, solutii si rezolvari de probleme, lacrimi si conflicte, blocaje si usurare, am ajuns in punctul in care trebuia sa iau o decizie. Desi mi-a placut enorm de mult lucrul meu de la LTN si a fost o experienta care m-a imbogatit atat personal cat si profesional, stiu cu un soi de recunostinta amestecata cu regret ca drumurile noastre se despart. Pot din tot sufletul sa multumesc, fara sa stau prea mult pe ganduri, pentru suportul si increderea pe care le-am primit si care mi-au oferit libertatea de a-mi face meseria asa cum cred si stiu mai bine. Retraiesc acum toate interactiunile pe care le-am avut in acesti doi ani cu colegii mei din LTN, cu parintii, cu copiii si stiu ca toate, atat placute cat si neplacute mi-au stimulat intr-un fel sau altul dezvoltarea. Iau cu mine experienta sistemului de invatamant privat si tot ceea ce am invatat de la profesori, de la orele de la clasa, de la parinti si copii, si stiu ca asta ma va ajuta mult si in activitatea mea privata din cabinet.

Wow, 2019 si povestile lui! Si inca nu s-a terminat. Multumesc, multumesc, multumesc.

Previous
Previous

Teoria atasamentului

Next
Next

Povestea Prof. Pnin