fbpx

Povestea mea despre mine

Categoria: Atelier terapeutic

21/03/2020

Durata: 3h

EVENIMENTUL SE AMÂNĂ PÂNĂ LA DETENSIONAREA SITUAȚIEI ACTUALE, PENTRU A OFERI TUTUROR CELOR INTERESAȚI ȘANSA DE A PARTICIPA LA ATELIER FĂRĂ TEAMĂ.

Primul din seria de evenimente de tip atelier terapeutic din luna martie este concentrat pe TINE. Am creat aceasta categorie cu gandul de a oferi o experienta practica, ca o mostra de lucru terapeutic pe care il putem face cu noi. De aceea, am program 3 ore de cunoastere de sine, cu obiectivul de a putea raspunde impreuna la cateva intrebari. Care este povestea pe care o spui despre tine? Cat de mult ai ajuns sa te cunosti si cat crezi ca mai ai de descoperit? Esti cu adevarat in contact cu resurse interioare precum creativitatea, spontaneitatea si curiozitatea? Impreuna vom incerca sa ne apropiem de esenta fiecaruia dintre noi. Suntem fiinte atat de frumoase si complexe, si cu toate astea ne pierdem uneori intr-un con de umbra creat tot de mana noastra.

Program: 

  • Sambata, 21 Martie 2020, 10:00-13:00 (3h)

Locuri limitate: 8

Tarif: 225 lei/persoana

Nota: Inscrierea se considera ferma in momentul in care se efectueaza plata integrala a taxei de participare. Taxa se poate achita numerar la cabinet sau prin depunere/transfer bancar.

Cauta subiecte

Despre mine

Ma simt recunoscatoare pentru ca am ocazia sa practic o meserie pe care o iubesc, care imi ofera suficient spatiu pentru a ma exprima liber, suficiente satisfactii si provocari, suficienta evolutie si transformare. 

Inscrie-te

Povestea mea despre mine

21 March 2020

Completeaza urmatorul formular pentru a te inscrie la eveniment