fbpx

Iubirea, bat-o vina

Categoria: Atelier terapeutic

21/03/2020

Durata: 3h

EVENIMENTUL SE AMÂNĂ PÂNĂ LA DETENSIONAREA SITUAȚIEI ACTUALE, PENTRU A OFERI TUTUROR CELOR INTERESAȚI ȘANSA DE A PARTICIPA LA ATELIER FĂRĂ TEAMĂ.

Ultimul pe lista de ateliere terapeutice din luna martie este un eveniment interactiv gandit in jurul problematicilor din universul de cuplu si prezentat intr-o maniera 100% aplicativa dar si ludica. In decurs de trei ore vom parcurge o calatorie de constientizare a rolului din propria relatie de cuplu, a luptelor de putere, a comunicarii eficiente sau deficitare cu partenerul si multe altele. Nu este obligatorie prezenta ambilor parteneri de cuplu sau prezenta unei relatii de cuplu in viata ta actuala.

Program: 

  • Sambata, 21 Martie 2020, 18:00-21:00 (3h)

Locuri limitate: 8

Tarif: 225 lei/persoana

Nota: Inscrierea se considera ferma in momentul in care se efectueaza plata integrala a taxei de participare. Taxa se poate achita numerar la cabinet sau prin depunere/transfer bancar.

Cauta subiecte

Despre mine

Ma simt recunoscatoare pentru ca am ocazia sa practic o meserie pe care o iubesc, care imi ofera suficient spatiu pentru a ma exprima liber, suficiente satisfactii si provocari, suficienta evolutie si transformare. 

Inscrie-te

Iubirea, bat-o vina

21 March 2020

Completeaza urmatorul formular pentru a te inscrie la eveniment