fbpx

Ce spun eu, ce intelegi tu

Categoria: Atelier terapeutic

21/03/2020

Durata: 3h

EVENIMENTUL SE AMÂNĂ PÂNĂ LA DETENSIONAREA SITUAȚIEI ACTUALE, PENTRU A OFERI TUTUROR CELOR INTERESAȚI ȘANSA DE A PARTICIPA LA ATELIER FĂRĂ TEAMĂ.

Iti prezint cu drag un atelier terapeutic ce abordeaza tema comunicarii si a relatiilor interpersonale. Acest eveniment este gandit intr-o formula concentrata, intensiva si 100% aplicativa. Astfel, vei parcurge impreuna cu ceilalti participanti exercitiile terapeutice pe care le-am ales special pentru aceasta ocazie.  Atelierul este construit i asa fel incat sa trateze sub forma interactiva si ludica aspectul comunicarii interpersonale. Comunicarea inseamna mai mult decat ceea ce se vede si reprezintă o componenta importantă a vietii noastre. Tocmai de aceea ne aduce frustrare faptul ca nu suntem intelesi, ca nu putem exprima coerent ce ne dorim, ca nu putem percepe mesajele subtile ale celuilalt si ajungem in conflict etc. In decurs de trei ore vei avea ocazia sa te cunosti mai bine prin prisma activitatilor pe care le-am pregatit.

Program: 

  • Sambata, 21 Martie 2020, 14:00-17:00 (3h)

Locuri limitate: 8

Tarif: 225 lei/persoana

Nota: Inscrierea se considera ferma in momentul in care se efectueaza plata integrala a taxei de participare. Taxa se poate achita numerar la cabinet sau prin depunere/transfer bancar.

 

Cauta subiecte

Despre mine

Ma simt recunoscatoare pentru ca am ocazia sa practic o meserie pe care o iubesc, care imi ofera suficient spatiu pentru a ma exprima liber, suficiente satisfactii si provocari, suficienta evolutie si transformare. 

Inscrie-te

Ce spun eu, ce intelegi tu

21 March 2020

Completeaza urmatorul formular pentru a te inscrie la eveniment