fbpx
Fiecare noua etapa a vietii tale va solicita o alta versiune a ta.

Despre mine

Despre mine

In prima parte a vietii mele profesionale am lucrat in industria hoteliera/turism, de unde mi-am luat rigoarea, standardele inalte de calitate a serviciului si profesionalismul cu care imi tratez pacientii. 

In 2013 am inceput schimbarea profesionala iar in prezent activez ca psiholog clinician si pshoterapeut experiential cu drept de libera practica. Ma simt recunoscatoare pentru ca am ocazia sa practic o meserie pe care o iubesc, care imi ofera suficient spatiu pentru a ma exprima liber, suficiente satisfactii si provocari, suficienta evolutie si transformare. Ca psiholog ma simt vie, prezenta, pasionata si am credinta faptului ca imi indeplinesc menirea. 

Povestea mea ca psiholog incepe in lucrul cu copiii, pe care i-am cunoscut in tot felul de medii – scolar, institutional, de cabinet – la toate varstele si cu o multitudine de acuze si simptome. Am descoperit treptat cat de minunati sunt ca pacienti, plini de resurse, inocenti si curiosi, maleabili si usor de iubit. A le stii suferintele si a-i invata si pe parinti sa le recunoasca si sa le aline face parte din activitatea mea zilnica, iar pentru asta ma simt onorata. Lucrul cu adultii este diferit, mai profund, la fel de frumos dar poate uneori mai greoi, mai ales cand cei mari sunt departe de natura lor interioara creativa, fiindu-le dificil sa-si acceseze resursele personale pentru vindecare. 

Indiferent de varsta pacientului meu, stilul meu ramane acelasi, imbinand atractia pentru joc, fantezie, expresie artistica cu nevoia de organizare, structura, ordine. Faptul ca sunt si eu la randul meu client, in propria analiza personala, ma imbogateste cu perspective noi, ajutandu-ma sa-i inteleg si mai bine pe cei aflati in fata mea.

Pentru mai multe detalii privind parcursul meu profesional, te invit sa accesezi profilul de LinkedIn.

Gradina sufletului este cea mai frumoasa comoara pe care o avem. Ca terapeut, ma plec in fata maretiei ei si iti multumesc pentru ca ma lasi sa te asist in a avea grija de ea, ma lasi sa o privesc cum infloreste.

Andreea (Pop) Chirilă

PSIHOLOG CLINICIAN, PSIHOTERAPEUT