fbpx

Centrul Mental Art

Centrul Mental Art este cea mai nouă colaborare născocită pentru începutul de an 2019. Proiectul centrului îi aparține colegei mele, Sofia Mihalache, tot psiholog pasionat de profesie, plină de idei bune și creativitate. Ne cunoaștem de mult și chiar dacă nu am lucrat mereu îndeaproape, viața a știut să ne aducă împreună în momentele cheie. Acesta este unul dintre ele.

Proiectul Mental Art mă bucură nespus și mă energizează pentru că presupune inspirație, libertate în gândire, creație și noutate dar poate cel mai important – posibilitatea de a oferi servicii de calitate și de a atinge vieți.

Ce ți-am pregătit pentru lansare, pe scurt:

 1. Cursuri pentru copii – am gândit un grup de dezvoltare a abilităților sociale pentru copii, tare fain și cu locuri limitate. Mai multe detalii aici.
  • Tot în aceeași categorie întâlniți conceptul de ateliere creative și ceva nou, inedit – aritmetică mentală.
 2. Cursuri pentru adulți – câte puțin din toate și multe altele în curând:
 3. Ateliere interactive pentru adulți, 3 la număr:
  1. „Ce spun eu, ce înțelegi tu” (#comunicare, #relații, #social)
  2. „Iubirea, bat-o vina” (#cuplu, #nevoi, #așteptări)
  3. „Povestea mea despre mine” (#conectare_sine)
 4. Evaluare psihologică și consiliere psihologică adulti & copii-adolescenți.

Colegele alături de care lucrez au de asemenea multe de oferit, astfel încât recomand să vizitezi site-ul și/sau pagina de Facebook pentru a fi la curent și a alege ceea ce este mai potrivit pentru tine. De altfel ne poți scrie și ajuta să identificăm nevoi noi pe care să le onorăm mai apoi prin gândirea unor evenimente.

2019 pare a fi un an numai bun pentru a ne reinventa și ce mod mai potrivit de a o face decât ÎMPREUNĂ. Să ne vedem cu bine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cauta subiecte

Despre mine

Ma simt recunoscatoare pentru ca am ocazia sa practic o meserie pe care o iubesc, care imi ofera suficient spatiu pentru a ma exprima liber, suficiente satisfactii si provocari, suficienta evolutie si transformare.